Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

Maantaso

Luo lasinen tuulelta suojattu keidas patiollesi tai terassille

Jos terassi on maantasolla, ClickitUpCiUFixed tai CiUFlex ovat sopivia vaihtoehtoja. 

Monet kahvilat ja ravintolat käyttävät nostettavia ja laskettavia lasikaiteitamme säänsuojana terassilla, mutta tämä vaihtoehto sopii yhtä hyvin kotiterassin tuulensuojaksi. 

Jos tuulensuojalle ei ole tarvetta, CiU Fixed -kaiteessa on yhtä tyylipuhdas design ja viimeistely – lasikaide joka kehystää ulkotilan tyylikkäästi. 

Uutuus CiUFlex tilataan kiinteänä lasikaiteena, johon on mahdollista lisätä tuulensuoja. Erillisen liikkuvan yläosan asentaminen jälkikäteen on helppoa ja kätevää.

Lue lisää erilaisista lasikaidevaihtoehdoista maantasolle alta.

ClickitUp

ClickitUp on alkuperäinen. Tämä nostettava ja laskettava lasikaide lanseerattiin vuonna 2014 ja se on lähtökohta kaikille lasikaidemalleillemme. 

ClickitUp tarjoaa lähes lasinkirkkaan näkymän. Kun tuuli tuivertaa, nosta tuulensuoja ylös. Yhdellä kädenliikkeellä ClickitUp tekee niin kodin kuin ravintolan terassista monikäyttöisen. 

Kun ClickitUp täydentää markiisilla, luodaan huoneen tuntua ja mahdollisuus avata tai sulkea ulkotila.

CiUFixed

CiUFixed kun haluat lasikaiteen, jossa on keskitetty designiin ja rakenteeseen. CiUFixed on lasikaide, jonka voi mainiosti yhdistää nostettavaan ja laskettavaan ClickitUp.

CiUFlex

Lasikaide on esivalmisteltu siten, että siihen on mahdollista lisätä liikkuva ylälasi. Tuote CiUFlex on tarkoitettu ulkotiloihin maantasolle.

Rakenne mahdollistaa kiinteän ja liikkuvan osan tilaamisen eri tilanteisiin. Jälkiasennus on helppo ja sujuva tehdä, ja kun asennus on valmis, CiUFlex on samanlainen kuin ClickitUp.

Haluatko tarjouksen?

Täytä yhteydenottolomake, jos haluat tarjouksen tai haluat myyjämme ottavan yhteyttä!

Me autamme mielellämme!

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai mielenkiintoinen projekti käynnissä.

Kuvagalleria

Kurkista kuvagalleriaamme ja inspiroidu erilaisista projekteista, joissa on käytetty ClickitUp®.

Lasipussi – useita muunnelmia

Ammattitaitoiset työntekijämme auttavat mielellään ja suunnittelevat patioasi, terassiasi, parvekettasi tai ulkoistuimia ulkoympäristöösi sopivalla lasikaiteella!

ErgoSafen lasikaide tuotemerkillä ClickitUp® on suojattu seuraavalla mallioikeudella: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014.
Mallioikeutemme tarkoittaa, että millään muulla toimijalla ei ole laillista oikeutta valmistaa, myydä tai maahantuoda Ergosafen lasikaiteen kopioita EU:n sisällä.