Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp®

Nostettava ja laskettava lasikaide pohjapiirrokseen

Haluatko saada mahdollisuuden viettää enemmän päiviä ja iltoja ulkona? Valitsemalla ClickitUp®-lasikaiteen saat mahdollisuuden luoda tuulelta suojatun keitaan terassillesi tai ulkoalueellesi. ClickitUpin® avulla voit luoda tyylikkään ja puhdaslinjaisen ulkotilan.

ClickitUp® – nostettava ja laskettava lasikaide – Lasikaidetta on saatavana suorana osiona, jonka enimmäisleveys on 2000 mm. Mahdollista tilata vakiomittaisena tai valitsemasi leveyden mukaan. Oviosion leveys 1000 mm tai 1100 mm.

Voit halutessasi yhdistää ClickitUp®-kaiteen CiU®Fixed-kaiteeseen, eli kiinteään lasikaiteeseen. Molempia on saatavana ovitoiminnolla. Osioiden toimituksessa mukana maakiinnike ja päällyskansi.

Ensiluokkainen lasikaide

Alempi kiinteä lasi on 8 mm:n karkaistua lasia. Ylempi lasi on 6 mm:n karkaistu lasia. Ala-asennossa lasikaiteen korkeus on 1100 mm. Liikkuva lasi on 800 mm, jolloin kaiteen kokonaiskorkeus on yläasennossa 1900 mm.

Alumiiniprofiilit ovat vakiona luonnonvärisiä anosidoituja. Lisämaksusta profiilit ovat saatavina mustina anadisoituina. ClickitUp® sopii paikkoihin, joissa ei ole putoamisvaaraa.

Haluatko tarjouksen?

Täytä yhteydenottolomake, jos haluat tarjouksen tai haluat myyjämme ottavan yhteyttä!

Me autamme mielellämme!

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai mielenkiintoinen projekti käynnissä.

Kuvagalleria

Kurkista kuvagalleriaamme ja inspiroidu erilaisista projekteista, joissa on käytetty ClickitUp®.