X Choose your country
sv_SE Sweden
da_DK Denmark
nb_NO Norway
en_GB UK
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
fi_FI Finland
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Jälleenmyyjät

ClickitUp

Nostettava ja laskettava lasikaide pohjapiirrokseen

Valitsemalla ClickitUp-lasikaiteen saat mahdollisuuden luoda tuulelta suojatun keitaan terassillesi tai ulkoalueellesi. ClickitUpin avulla voit luoda tyylikkään ja puhdaslinjaisen ulkotilan.

ClickitUp – nostettava ja laskettava lasikaide – Lasikaidetta on saatavana suorana osiona, jonka enimmäisleveys on 2000 mm. Mahdollista tilata vakiomittaisena tai valitsemasi leveyden mukaan. Oviosion leveys 1000 mm tai 1100 mm. Lasikaide on saatavilla kahdessa eri korkeudessa.

Voit halutessasi yhdistää ClickitUp-kaiteen CiUFixed-kaiteeseen, eli kiinteään lasikaiteeseen. Molempia on saatavana ovitoiminnolla. Osioiden toimituksessa mukana maakiinnike ja päällyskansi.

Ensiluokkainen lasikaide

Alempi kiinteä lasi on 8 mm:n karkaistua lasia. Ylempi lasi on 6 mm:n karkaistu lasia. Lasikaiteen korkeus on 1100 mm tai 1200 mm alaslaskettuna ja 1900 mm tai 2000 mm ylösnostettuna.

Alumiiniprofiilit ovat vakiona luonnonvärisiä anosidoituja. Lisämaksusta profiilit ovat saatavina mustina anadisoituina. ClickitUp sopii paikkoihin, joissa ei ole putoamisvaaraa.

Haluatko tarjouksen?

Täytä yhteydenottolomake, jos haluat tarjouksen tai haluat myyjämme ottavan yhteyttä!

Me autamme mielellämme!

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai mielenkiintoinen projekti käynnissä.

Kuvagalleria

Kurkista kuvagalleriaamme ja inspiroidu erilaisista projekteista, joissa on käytetty ClickitUp®