X Choose your country
sv_SE Sweden
da_DK Denmark
nb_NO Norway
en_GB UK
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
fi_FI Finland
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Jälleenmyyjät

Lasikaide

Lasikaide – useita vaihtoehtoja

Yhteistä lasikaiteillemme on, että niiden muotoilu on ainutlaatuinen ja rakenne innovatiivinen, mistä ClickitUp® tunnetaan. Voidaksemme täyttää erilaisten kohteiden tarpeet, olemme tehneet muutoksia ja luoneet erilaisia lasikaiteita.

Meillä on lasikaiteita maantasolle, parvekkeelle ja olemassa olevan kaiteen sisäpuolelle. Lisäksi meillä on kaiteita joko nostettavalla ylälasilla, jollainen alkuperäisessä ClickitUp®-kaiteessa on, sekä ilman nostettavaa osiota.

Lasikaide – maantasolle

Jos ulkotila on maantasolla, tulee käyttää mallia Clickitup, CiUFixed tai CiUFlex. Maantasolle asennettavia lasikaiteita ei saa asentaa paikkoihin, joissa on putoamisvaara.

ClickitUp

Monet ulkoilmaravintolat käyttävät ClickitUpia, nostettavaa ja laskettavaa lasikaidettamme, joka antaa säänsuojaa asiakkaille. Mutta tämä lasikaidemalli sopii yhtä hyvin myös kotiin tuulensuojaksi patiolle, terassin ympärille tai kuistille.

CiUFixed

Jos tuulensuojalle ei ole tarvetta, meillä on saatavilla kiinteä lasikaide maantasolle, CiUFixed.

CiUFlex

Uutuus CiUFlex tilataan kiinteänä lasikaiteena, johon on mahdollista lisätä tuulensuoja. Erillisen liikkuvan yläosan asentaminen jälkikäteen on helppoa ja kätevää.

Lasikaide – parvekkeelle

Lasikaiteet, jotka on hyväksytty paikkoihin, joissa on putoamisvaara. Kaiteet täyttävät markkinoiden korkeimmat vaatimukset. Lue lisää laadusta täällä

ClickitUpBalcony

ClickitUpBalcony terassille tarjoaa läpinäkyvän näköalan samalla, kun lasikaiteen liikkuva yläosa suojaa tuulelta.

CiUBalconyFixed

Kaide voidaan yhdistää kiinteään lasikaiteeseemme CiUBalconyFixed, jossa on samanlainen elegantti ja tyylikäs muotoilu kuin nostettavassa ja laskettavassa mallissamme.

CiUBalconyFlex

Lasikaide on testattu ja hyväksytty asennettavaksi parvekkeelle. Korkeus on 1100 mm ja osioiden enimmäisleveys 1800 mm. Myydään omien mittojen mukaan. Lasikaiteessa on karkaistu 8,76 mm:n lamellilasi. Saatavana suorana osiona. Lue lisää CiU Fixed Balcony

Lasikaide – olemassa olevan kaiteen sisäpuolelle

Olemassa olevan kaiteen sisäpuolelle asennettavasta lasikaiteesta on saatavana kaksi vaihtoehtoa: ClickitUpInside 600 ja ClickitUpInside 1100. Vaihtoehdot eroavat kiinteän alalasin osalta. Lue lisää ClickitUpInside

ClickitUpInside 600

Nostettava ja laskettava lasikaide olemassa olevan umpinaisen kaiteen sisäpuolelle. Alemman lasin korkeus on 600 mm, ja se liitetään olemassa olevan kaiteen yläosaan. Tolppien korkeus on 1100 mm, mikä on lasikaiteen korkeus ala-asennossa. Yläasennossa lasikaiteen korkeus on 1900 mm. Myydään mittojen mukaan, enimmäisleveys 1500 mm. Saatavana suorana osiona.

ClickitUpInside 1100

Nostettava ja laskettava lasikaide olemassa olevan ei umpinaisen kaiteen sisäpuolelle. Alemman lasin korkeus on 1100 mm, mikä on lasikaiteen korkeus ala-asennossa. Yläasennossa lasikaiteen korkeus on 1900 mm. Myydään mittojen mukaan, enimmäisleveys 2000 mm. Saatavana suorana osiona.