Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

Laatu ja turvallisuus keskipisteessä

Koska olemme eteenpäin pyrkivä yritys, laatu on aina keskipisteessä meillä ErgoSafella, ClickitUp®-lasikaiteiden taustalla toimivalla yrityksellä. Meillä on useita tuoteryhmiä, jotka asettavat meille toimittajana korkeita vaatimuksia. Pidämme vaatimuksia itsestään selvinä ja haluamme vastata niihin. Täyttääksemme vaatimukset olemme päättäneet sertifioida toimintamme sertifikaatilla SS EN-1090, joka koskee kantavia alumiinisia ja teräksiä rakenteita sekä niihin liittyviä komponenttivalintoja ja valmistusprosesseja. Siksi ClickitUp®Balconystä on olemassa suoritustasoilmoitus (suoritustasoilmoitus). Kehitys- ja valmistus tapahtuu uudessa tuotantolaitoksessamme Ruotsin Halmstadissa.

CE-merkintä, rakennusstandardit & testit

CE-MERKINTÄ
Nostettava ja laskettava ClickitUp® on CE-merkitty Euroopan parlamentin ja neuvoston konedirektiivin 2006/42/EY mukaisesti

TESTIT

Ruotsalainen tutkimusorganisaatio RISE on testannut parvekekaiteemme ClickitUpin® iskunkestävyyttä koskevan SS-EN12600:2002 testiprotokollan mukaisesti sekä englantilaisen BS6180-standardin mukaisesti. Katso video kehityslaitoksestamme yllä.

Yhteistyössä liimausasiantuntijayhtiö Sikan kanssa toteutetaan elinkaaritestejä kaikille liimaliitoksille, jotta niiden toimivuus ja kestävyys voidaan varmistaa. Testejä tehdään jatkuvasti useita kertoja vuodessa Sikan laboratoriossa.

Varmistaaksemme toimivuuden ja laadun olemme rakentaneet lisäksi oman testilaboratorion, jossa testaamme tuotteissa olevien komponenttien kuormitusta ja iskunkestävyyttä.