X Choose your country
Sweden Sweden
Denmark Denmark
Norway Norway
Finland Finland
Germany Germany
Spain Spain
France France
Netherlands Netherlands
Poland Poland
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp Free Standing

Vapaasti seisova lasikaide joko istutuslaatikolla tai penkillä

Vapaasti seisova korkeudensäädettävä lasikaide

Koe ultimaattinen yhdistelmä toiminnallisuutta ja estetiikkaa meidän vapaasti seisovan korkeudensäädettävän lasikaiteen kanssa, joka ei tarvitse kiinnitystä maahan.

Valitse joko täydellisesti integroitu ja siro istutuslaatikko tai vaihtoehtoisesti penkki, joka tekee osiosta vakaan ja toiminnallisen.

ClickitUp Free Standing rakentaa alkuperäisen ClickitUp-järjestelmämme pohjalle ja tarjoaa mahdollisuuden täydentää jokaista osaa erilaisilla lisävarusteilla lisäämään toiminnallisuutta, tarpeita ja tyyliä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme luonnostella projektisi.

Premium-luokan lasikaide

Alempana kiinteä lasi on 8 mm karkaistua ja ylempi liikkuva osa koostuu 6 mm karkaistusta lasista. Lasikaiteen korkeus on 1100 mm ala-asennossa ja 1900 mm nostettuna.

Tämä vapaasti seisova yksikkö ei tarvitse kiinnitystä maahan, mikä tekee siitä joustavan ja käyttäjäystävällisen. ClickitUp Free Standing vaatii vähäistä asennusta maan tasolla olevan ulkoterassin luomiseen.

Me tunnemme ulkoruokailun

Yhdessä asiakkaidemme kanssa ErgoSafe:n lasikaiteita asennetaan jatkuvasti ulkoruokailualueille ympäri maailmaa

Apua tuoteasiantuntijalta

Piirrämme aina kaikki rakennushankkeet! Varaa kokous, niin suunnitellaan yhdessä rakennushankkeenne!

Valokuvagalleria

Tutustu valokuvagalleriaamme ja inspiroidu erilaisista projekteista, jotka esittelevät ErgoSafe's ClickitUp®:n eri versioita

ErgoSafen lasikaide tuotemerkillä ClickitUp® on suojattu seuraavalla mallioikeudella: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014. Mallioikeutemme tarkoittaa, että millään muulla toimijalla ei ole laillista oikeutta valmistaa, myydä tai maahantuoda Ergosafen lasikaiteen kopioita EU:n sisällä.
.