Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp – Ensiluokkainen lasikaide

ClickitUp®-lasikaiteen suunnittelussa on pyritty yhdistämään design, laatu, turvallisuus ja toimivuus. Lasikaiteen tyylipuhdas siluetti muodostuu lasin, alumiinin ja structural glazing -liimaustekniikan yhdistelmästä – mikä tarkoittaa, että lasi liimataan suoraan alumiiniprofiileihin. Tämä yhdistelmä luo lasikaiteen minimalistisen ilmeen, jossa läpinäkyvä lasi on keskipisteessä.

ClickitUp® on menestyneen tuotekehityksen tulosta. Materiaalit ja kaikki yksityiskohdat ovat huolella valittuja ja kehitetty erityisesti ankaraan ilmastoon ja täyttämään markkinoiden korkeat odotukset.

Pyrimme aina toimittamaan parhaan ratkaisun lasikaiteillamme käyttäjän ulkotilaan, terassille, parvekkeelle tai ulkoilmaravintolaan. Saavuttaaksemme tavoitteemme olemme kehittäneet useita erilaisia lasikaidemalleja.

VED-Lund-ClickitUp

Tuulensuojalla vai ilman?

Vuosien aikana ClickitUp®-lasikaidetta on kehitetty edelleen ja nykyisin markkinoilla on useita malleja. Nykyisin ClickitUp®-kaidetta on saatavana sekä tuulensuojalla että ilman. Lasikaide on kehitetty myös kestämään erilaiset asennustavat. Lue lisää eri lasikaidevaihtoehdoista kohdasta lasikaiteet.

ClickitUp® on ErgoSafe AB:n mallisuojaama. Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014 ja kaikki valmistus tapahtuu ErgoSafen tiloissa Halmstadissa.

ClickitUp®-lasikaide toimitetaan valmiiksi koottuina osioina. Nämä osiot yhdistetään toisiinsa kaksiosaisen päällyskannen ja kaksiosaisen maakiinnikkeen avulla.

The original height adjustable glass balustrade 

ClickitUp on nostettavan ja laskettavan lasikaiteen alkuperäismalli vapailla lasireunoilla. ClickitUp – tarjoaa lähes läpinäkyvän näkyvyyden.

Nostettava ja laskettava lasikaiteemme tarjoaa suojaa tuulelta ilman, että näköalasta joutuu tinkimään. Samalla elegantilla ja tyylikkäällä muotoilulla meiltä löytyy lisäksi lasikaide, jossa on vain kiinteä alalasi.

Uusimmat tuotekehityksemme tulokset ovat saatavilla niin maantasolle kuin parvekkeelle ja pohjautuvat ClickitUp®:n alkuperäisrakenteeseen. Ne eroavat alkuperäisestä siten, että on mahdollista tilata kiinteä ja liikkuva osa erilaisia tilanteita varten. 

Sekä CiUFlexiin että CiUBalconyFlexiin on mahdollista lisätä helposti ja kätevästi liikkuva osa, jollainen nostettavassa ja laskettavassa lasikaiteessamme on.

Haluatko tarjouksen?

Täytä yhteydenottolomake, jos haluat tarjouksen tai haluat myyjämme ottavan yhteyttä!

Me autamme mielellämme!

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai mielenkiintoinen projekti käynnissä.

Kuvagalleria

Kurkista kuvagalleriaamme ja inspiroidu erilaisista projekteista, joissa on käytetty ClickitUp®.

ErgoSafen lasikaide tuotemerkillä ClickitUp® on suojattu seuraavalla mallioikeudella: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014.
Mallioikeutemme tarkoittaa, että millään muulla toimijalla ei ole laillista oikeutta valmistaa, myydä tai maahantuoda Ergosafen lasikaiteen kopioita EU:n sisällä.