Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp®Balcony

Lasikaide parvekkeelle

Haluatko saada mahdollisuuden viettää enemmän päiviä ja iltoja ulkona? Valitsemalla ClickitUp®Balconyn saat mahdollisuuden luoda tuulelta suojatun keitaan parvekkeellesi tai terassillesi. ClickitUp®Balcony tekee parvekkeestasi tai terassistasi tyylikkään.

ClickitUp®Balcony on nostettava ja laskettava lasikaide, joka täyttää markkinoiden tiukimmat testivaatimukset. ErgoSafe, joka on ClickitUpin® taustalla oleva yritys, on saanut SP-sertifikaatin eurooppalaisen EN-1090-standardin mukaisesti, joka koskee teräksisiä ja alumiinisia kantavia rakenteita. Tuotteen on testannut SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, Ruotsin tekninen tutkimuslaitos) koskien iskunkestävyyttä ja tuulikuormaa.

Ensiluokkainen lasikaide

ClickitUp®Balcony-lasikadetta myydään omien mittojen mukaan, enimmäisleveys osiota kohden on 1800 mm. Alempi kiinteä laminoitu lasi on 8,76 mm:n karkaistua lasia. Ylempi lasi on 6 mm:n karkaistua lasia.

Ala-asennossa lasikaiteen korkeus on 1100 mm. Liikkuva lasi on 800 mm, jolloin kaiteen kokonaiskorkeus on yläasennossa 1900 mm. ClickitUp©Balcony-kaiteessa on yläasennossa ääntä vaimentava vaikutus. Alumiiniprofiilit ovat vakiona luonnonvärisiä anosidoituja. Lisämaksusta profiilit ovat saatavina mustina anadisoituina.

Haluatko tarjouksen?

Täytä yhteydenottolomake, jos haluat tarjouksen tai haluat myyjämme ottavan yhteyttä!

Me autamme mielellämme!

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai mielenkiintoinen projekti käynnissä.

Kuvagalleria

Kurkista kuvagalleriaamme ja inspiroidu erilaisista projekteista, joissa on käytetty ClickitUp®.