X Choose your country
sv_SE Sweden
da_DK Denmark
nb_NO Norway
en_GB UK
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
fi_FI Finland
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Jälleenmyyjät

ClickitUpBalcony

Lasikaide parvekkeelle

Haluatko saada mahdollisuuden viettää enemmän päiviä ja iltoja ulkona? Valitsemalla ClickitUpBalcony saat mahdollisuuden luoda tuulelta suojatun keitaan parvekkeellesi tai terassillesi. ClickitUpBalcony tekee parvekkeestasi tai terassistasi tyylikkään.

ClickitUpBalcony on nostettava ja laskettava lasikaide, joka täyttää markkinoiden tiukimmat testivaatimukset. ErgoSafe, joka on ClickitUp taustalla oleva yritys, on saanut SP-sertifikaatin eurooppalaisen EN-1090-standardin mukaisesti, joka koskee teräksisiä ja alumiinisia kantavia rakenteita. Tuotteen on testannut SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, Ruotsin tekninen tutkimuslaitos) koskien iskunkestävyyttä ja tuulikuormaa.

Ensiluokkainen lasikaide

ClickitUpBalcony-lasikadetta myydään omien mittojen mukaan, enimmäisleveys osiota kohden on 1800 mm. Alempi kiinteä laminoitu lasi on 8,76 mm:n karkaistua lasia. Ylempi lasi on 6 mm:n karkaistua lasia.

Ala-asennossa lasikaiteen korkeus on 1100 mm tai 1200 mm. Liikkuva lasi on 800 mm, jolloin kaiteen kokonaiskorkeus on yläasennossa 1900 mm tai 2000 mm. ClickitUpBalcony-kaiteessa on yläasennossa ääntä vaimentava vaikutus. Alumiiniprofiilit ovat vakiona luonnonvärisiä anosidoituja. Lisämaksusta profiilit ovat saatavina mustina anadisoituina.

Haluatko tarjouksen?

Täytä yhteydenottolomake, jos haluat tarjouksen tai haluat myyjämme ottavan yhteyttä!

Me autamme mielellämme!

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai mielenkiintoinen projekti käynnissä.

Kuvagalleria

Kurkista kuvagalleriaamme ja inspiroidu erilaisista projekteista, joissa on käytetty ClickitUp®.