X Choose your country
sv_SE Sweden
da_DK Denmark
nb_NO Norway
en_GB UK
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
fi_FI Finland
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Jälleenmyyjät

ClickitUpInside

ClickitUpInside 1100

Kun ClickitUpInside 1100 sijoitetaan olemassa olevan kaiteen sisäpuolelle, luodaan tuulelta suojassa oleva parveke, josta on näkymä.

ClickitUpInside 1100 on oikea valinta nostettavaksi ja laskettavaksi lasikaiteeksi, joka voidaan sijoittaa olemassa olevan, ei-umpinaisen parvekekaiteen, esimerkiksi rauta-, vaijeri- tai putkista muodostuvan parvekekaiteen sisäpuolelle.

Riippumatta siitä, millainen olemassa oleva parvekekaide on, sen tulee olla hyväksytty paikkoihin, joissa on putoamisvaara.

Ensiluokkainen lasikaide

Alempi kiinteä lasi on 8 mm:n karkaistua lasia. Ylempi liikkuva lasi on 6 mm:n karkaistua lasia.
ClickitUpInside 1100-kaidetta on saatavana vakiomittaisena, mutta sen voi myös tilata mittojen mukaan. Enimmäisleveys on 2000 mm. 

Kun nostettu, ClickitUpInside 1100 on 1900 mm tai 2000 mm riippuen siitä, onko alempi kiinteä lasi 1100 mm vai 1200 mm.

Alumiiniprofiilit ovat vakiona luonnonvärisiä ja anosidoituja. Lisämaksusta profiilit ovat saatavina mustina ja anadisoituina.

 

ClickitUpInside 600

Kun ClickitUpInside 600 sijoitetaan olemassa olevan kaiteen sisäpuolelle, luodaan tuulelta suojassa oleva parveke, josta on näkymä.
ClickitUpInside 600 on oikea valinta nostettavaksi ja laskettavaksi lasikaiteeksi, kun umpinainen kaide on olemassa. Jälkiasennuksen avulla luodaan parvekkeelle tuulensuoja.

On tärkeää, että ClickitUpInside 600 sijoitetaan sellaisen kaiteen sisäpuolelle, joka on hyväksytty paikkoihin, joissa on putoamisvaara.

Ensiluokkainen lasikaide

Alempi kiinteä lasi on 8 mm:n karkaistua lasia. Ylempi liikkuva lasi on 6 mm:n karkaistua lasia.

ClickitUpInside 600-kaidetta on saatavana vakiomittaisena, mutta sen voi myös tilata mittojen mukaan. Enimmäisleveys on 1500 mm. Yläasennossa ClickitUpInside 600 on 1900 mm korkea. Alempi kiinteä lasi on 1100 mm ja tämä on myös osion korkeus ala-asennossa.

Alumiiniprofiilit ovat vakiona luonnonvärisiä ja anosidoituja. Lisämaksusta profiilit ovat saatavina mustina ja anadisoituina.

 

Haluatko tarjouksen?

Täytä yhteydenottolomake, jos haluat tarjouksen tai haluat myyjämme ottavan yhteyttä!

Me autamme mielellämme!

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai mielenkiintoinen projekti käynnissä.

Kuvagalleria

Kurkista kuvagalleriaamme ja inspiroidu erilaisista projekteista, joissa on käytetty ClickitUp®.