X Choose your country
sv_SE Sweden
da_DK Denmark
nb_NO Norway
en_GB UK
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
fi_FI Finland
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Jälleenmyyjät

Toimitus & kuljetus

Toimitusehdot

Toimitusta koskevat ehdot näkyvät tilausvahvistuksessa. Tilausvahvistuksessa kerrotaan myös toimitusviikko. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan toimitusviikon perjantain päivämäärä. Otamme asiakkaaseen aina yhteyttä sähköpostitse, jos se ilmoitetaan tilausvahvistuksessa ennen kuin lähetämme tuotteet. Toimitusaika on tavallisesti 2–8 viikkoa. Toimitusaikojen ero johtuu siitä, sisältääkö tilaus vakiomittaisia vai mittojen mukaan tilattuja ClickitUp®osioita.

Tilausvahvistuksesta on tärkeää lukea tiedot toimituksesta ja kuljetuksesta. Kopio toimitusvahvistuksessa olevasta PDF-tiedostosta on myös täällä

Toimitusajat

Tilausaikaan vaikuttaa se, sisältääkö tilaus vakiomittaisia vai mittojen mukaan tilattuja kaiteita. Mikäli ErgoSafe AB ei voi toimittaa sovitussa ajassa, sinulle lähetetään sähköpostiviesti, jossa kerromme syyn viivästymiseen sekä uuden toimitusajan.

Kuljetusyhtiö ilmoittaa sinulle toimituksesta. Arvioitu toimitusviikko ilmoitetaan tilausvahvistuksessa. Kuljetusyhtiömme päättää toimituspäivän eikä siihen voi vaikuttaa. Kuljetusyhtiö ilmoittaa sinulle antamaasi puhelinnumeroon, milloin kuorma puretaan, viimeistään päivää ennen toimitusta.

Kuljetus

Tuotteiden pakkaaminen

ClickitUp®-kaiteet pakataan erikoisvalmisteiselle puulavalle. Lavalle mahtuu enintään 6 osioita.

Tarkastus tuotteiden saapuessa

Tarkista aina yhdessä kuljettajan kanssa, että tuotteet ovat vahingoittumattomia ja että toimitusmäärä vastaa rahtikirjaa. Jos pakkauksessa tai tuotteissa on näkyviä vaurioita tai toimitusmäärä on virheellinen, tee kirjallinen huomautus rahtikirjaan vastaanottamisen yhteydessä. Vahinko tai puute tulee tämän jälkeen ilmoittaa heti ErgoSafe AB:lle. Näkyvästä vauriosta tulee ilmoittaa ErgoSafelle samana päivänä kun tuotteet saapuvat. Jos vaurio havaitaan vasta pakkausten purkamisen yhteydessä, mutta sen voidaan arvioida johtuvan kuljetuksesta, siitä tulee ilmoittaa viimeistään 6 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Älä epäröi ottaa yhteyttä ErgoSafeen, jos sinulla on kysyttävää tuotteiden vaurioista, jotka liittyvät kuljetukseen. ErgoSafen yhteystiedot.

Toimitus kuorma-autolla

Kuinka suurella kuorma-autolla tuotteet toimitetaan?
Tämä voi vaihdella. Jos toimitusosoite on ”normaalin tieverkoston” varrella, tavallinen kuorma-auto on jopa 12 metriä pitkä. Jos toimituspaikka ei ole yleisellä tiellä tms., siitä tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä. Tällöin kuorma-auto voi olla pienempi, mutta kuljetusmaksu saattaa olla suurempi.

Miten ClickitUp-lasikaiteet toimitetaan?
ClickitUp®-osiot toimitetaan kokonaisina elementteinä kuormalavalla. Lavalle mahtuu 6 osiota. Lava voi painaa jopa 450 kg. Toimituspaikan tulee olla asfaltoitu tie tai vastaava. Ostaja vastaa siitä, että tie toimituspaikalle täyttää kuljetuksen vaatimukset.

Tarkka toimitusaika (toimituspäivä ja aika 1 tunnin sisällä) on mahdollista saada lisäkustannuksia vastaan toimitusosoitteesta riippuen. Toimituksen seuraamista varten tulee sähköpostiosoite rekisteröidä kuljetuksen varauksen yhteydessä. Tuotteiden vahingoittumisesta on tärkeää ilmoittaa suoraan toimituksen yhteydessä, muutoin korvauksen vaatimusoikeus poistuu. 


1 ClickitUp® 1800-osio painaa 73 kg
1 ClickitUp® 1500-osio painaa 63 kg
1 ClickitUp® 1000-osio painaa 45 kg