X Choose your country
sv_SE Sweden
da_DK Denmark
nb_NO Norway
en_GB UK
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
fi_FI Finland
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Jälleenmyyjät

Omakotitalo

Lasikaide terassi

Nostettava ja laskettava lasikaiteemme tarjoaa suojaa tuulelta ilman, että näköalasta joutuu tinkimään. Samalla elegantilla ja tyylikkäällä muotoilulla meiltä löytyy lisäksi lasikaide, jossa on vain kiinteä alalasi.

Uusimmat tuotekehityksemme tulokset ovat saatavilla niin maantasolle kuin parvekkeelle ja pohjautuvat ClickitUp®:n alkuperäisrakenteeseen. Ne eroavat alkuperäisestä siten, että on mahdollista tilata kiinteä ja liikkuva osa erilaisia tilanteita varten. 

Sekä CiUFlexiin että CiUBalconyFlexiin on mahdollista lisätä helposti ja kätevästi liikkuva osa, jollainen nostettavassa ja laskettavassa lasikaiteessamme on.

Meillä on lasikaiteita kaikkiin ulkotiloihin!

Täytä tarjouspyyntö ja saat hinnan lasikaiteellesi!

Lasikaide maantasolle

Jos ulkotila on maantasolla, tulee käyttää mallia Clickitup, CiUFixed tai CiUFlex. Maantasolle asennettavia lasikaiteita ei saa asentaa paikkoihin, joissa on putoamisvaara.

Try our railings on your patio!

We offer the opportunity to test how a glass railings from ClickitUp® look at your place. Scan the QR code and place the glass railing on your patio.

Click SEE in AR to test!

Lasipussi – useita muunnelmia

Ammattitaitoiset työntekijämme auttavat mielellään ja suunnittelevat patioasi, terassiasi, parvekettasi tai ulkoistuimia ulkoympäristöösi sopivalla lasikaiteella!

BUILDING HELP

Jotta ClickitUp®-lasikaiteen asentaminen onnistuisi mahdollisimman hyvin, haluamme Rakennusoppaan avulla auttaa sinut suunnittelu-, esivalmistelu-, tilaus- ja asennusprosessin läpi.

Lasikaide parvekkeelle

Jos ulkotila on paikassa, jossa on putoamisvaara, meiltä on saatavilla lasikaide parvekelasilla. Lasikaidemallimme parvekkeelle on testattu ja hyväksytty toimialan normien mukaisesti.

Eri mallit täyttävät markkinoiden tiukimmat testivaatimukset ilman, että itse muotoilusta olisi jouduttu tinkimään. Meidän lasikaiteemme parvekkeelle tarjoavat tyylikästä muotoilua ja turvallisuutta samassa paketissa.

Haluatko tarjouksen?

Täytä yhteydenottolomake, jos haluat tarjouksen tai haluat myyjämme ottavan yhteyttä!

Me autamme mielellämme!

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai mielenkiintoinen projekti käynnissä.

Kuvagalleria

Kurkista kuvagalleriaamme ja inspiroidu erilaisista projekteista, joissa on käytetty ClickitUp®.