Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

Parveke

Lasikaide parvekkeelle

Jos ulkotila on paikassa, jossa on putoamisvaara, meiltä on saatavilla lasikaide parvekelasilla. Lasikaidemallimme parvekkeelle on testattu ja hyväksytty toimialan normien mukaisesti. 

Eri mallit täyttävät markkinoiden tiukimmat testivaatimukset ilman, että itse muotoilusta olisi jouduttu tinkimään. Meidän lasikaiteemme parvekkeelle tarjoavat tyylikästä muotoilua ja turvallisuutta samassa paketissa.

ClickitUpBalcony terassille tarjoaa läpinäkyvän näköalan samalla, kun lasikaiteen liikkuva yläosa suojaa tuulelta. Kaide voidaan yhdistää kiinteään lasikaiteeseemme CiUBalconyFixed, jossa on samanlainen elegantti ja tyylikäs muotoilu kuin nostettavassa ja laskettavassa mallissamme.
Uutuus parvekkeelle lasikaidemalliemme joukossa on CiUBalconyFlex. Tämän kiinteään lasikaiteen voi jälkikäteen päivittää lisäämällä siihen liikkuvan yläosan.

Täytä tarjouspyyntö ja saat hinnan lasikaiteellesi!

ClickitUpBalcony 

Lasikaiteen nostettava ja laskettava toiminto antaa mahdollisuuden luoda tuulensuojaisen keitaan parvekkeelle tai terassille. Samalla saa tyylikkään julkisivun. ClickitUpBalconyn voi mainiosti yhdistää CiUBalconyFixed-kaiteeseen.

CiUBalconyFixed

CiUBalconyFixed on CiUFixed-kaiteen tapaan kiinteä lasikaide. CiUBalcony Fixed vastaa turvallisuuden osalta ClickitUpBalcony-kaidetta. Lasikaiteen voi mainiosti yhdistää parvekevaihtoehtoon.

CiUBalconyFlex

Tämän kaidemallin voi helposti ja kätevästi päivittää liikkuvalla osalla, mikä mahdollistaa tuulensuojan asentamisen jälkikäteen, jollainen myös meidän nostettavissa ja laskettavissa kaidemalleissamme on.

Mahdollisuus päivittää kaide jälkikäteen antaa uusia mahdollisuuksia markkinoilla. Esimerkiksi eri tilaajien on mahdollista tilata samaan rakennusprojektiin kiinteä ja liikkuva osa eri tilanteisiin.

CiUFlex on uusi tuote markkinoilla (Patent pending 20158013.1.).

Haluatko tarjouksen?

Täytä yhteydenottolomake, jos haluat tarjouksen tai haluat myyjämme ottavan yhteyttä!

Me autamme mielellämme!

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai mielenkiintoinen projekti käynnissä.

Kuvagalleria

Kurkista kuvagalleriaamme ja inspiroidu erilaisista projekteista, joissa on käytetty ClickitUp®.

Lasikuide – useita muunnelmia

Ammattitaitoiset työntekijämme auttavat mielellään ja suunnittelevat terassisi, terassisi, parvekkeesi tai ulkoistuimesi oikeanlaisen lasikaiteen avulla.

ErgoSafen lasikaide tuotemerkillä ClickitUp® on suojattu seuraavalla mallioikeudella: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014.
Mallioikeutemme tarkoittaa, että millään muulla toimijalla ei ole laillista oikeutta valmistaa, myydä tai maahantuoda Ergosafen lasikaiteen kopioita EU:n sisällä.